Gasgrill

Gasgrill får et stigende antal tilhængere der sætter pris på enkeltheden og varme kontrol. På grund af gasgrillens hurtige opvarmning, er det nemt at grille såvel langtids grillning i weekenden som hurtig grill i hverdagen.

Avalon udendørskøkken

De to største Avalonmodeller er i en klasse for sig selv. Både grillenes udstyr og størrelse. ADVARSEL: Kan gøre dine naboer lidt jaloux!

Mere om produktet

Avalon

Avalon, overdådige gasgrill, der er blevet et begreb på markedet. Grill af høj kvalitet, der er et komplet udendørskøkken med masser af madlavningsfaciliteter.

Mere om produktet

Miton

Miton er modeller for den ambitiøse grillelsker. Det amerikanske design og de gode grillegenskaber gør altid Miton til et godt valg.

Mere om produktet

Triton

Triton, premiumudstyret grill til en god pris. Rist af støbejern, emaljeret interiør, dobbeltisoleret for optimale grillvarme og mange års grillglæde.

 

Mere om produktet

Grillchef

Grillchef billige basismodeller. Perfekt til begynderen, eller måske dem, der køber en ekstra gasgrill til sommerhuset. Meget grill for pengene.

Mere om produktet

Kompakt gasgrill

Landmanns kompakte gasgrill er ideelle til udflugter, båden, balkonen, og til dem med lidt plads.

Mere om produktet

Gasolrøg

At tilberede mad ved en lidt lavere temperatur og krydret med røg er blevet meget populært. Flere og flere opdager den bedre smag og møre resultat.

Mere om produktet

Heron & Rexon

Grillar i övre instegssegmentet. Prisvärda grillar helt enkelt. För den som vill ha en enkel grill, men inte det enklaste.

Mere om produktet

Avalon - Bedst i test... IGEN

Avalon – Bedst i test – IGEN

Endnu engang har Avalon grillen model 12792 vundet en grilltest.

Læs mere
news-image

Spørgsmål og svar

Her finder du svar på ofte stillede spørgsmål om grill og grillning

Læs mere