Kulgrill vs. Gasgrill


Gasgrill!? Hvad skal det gøre godt for?

Der er mange fordele med en gasgrill. Den er billig i drift. Den oser ikke som en kulgrill. Den er hurtig opvarmet og klar til grillning - og ligeså hurtig at slukke når du er færdig.

De fleste af vores gasgriller har brændere og riste i støbejern som fordeler- og holder godt på varmen. Ved god pleje har støbjern meget lang levetid.

Visse modeller har endda en såkaldt flametamer som fordeler varmen jævnt og beskytter brænderne mod dryp af olie, fedtstof m.v.

Vognene har meget opbevarings- og afstillingsplads og findes både i træ eller stål. De fleste trævogne er desuden FSC-mærket.

En kulgrill har man vel set før...

Der er noget specielt ved en kulgrill. Forberedelserne, optændingen - at vente på den perfekte glød. Lugten og stemningen.

Landmann har et bredt sortiment af kulgriller med alt fra klassiske kuglegriller til enkle rundgriller.

En ekstra spændene kulgrill er vores grill American Design. Ved første øjekast kunne man af designet tro det er en gasgrill, men det er altså ikke tilfældet. Men den har mange af gasgrillens fordele feks. oplukkeligt låg, meget afstillingsplads, højde justerbar kulrist for regulering af temperaturen m.m.

Så uanset om du skal bruge en grill for sæsonen eller en grill som skal være midtpunkt for grillaftner år efter år, så har Landmann grillen til dig.