Förberedelser

Forberedelser

  1. På de griller der ikke har luftventiler i grillskålen, kan man lægge aluminiumsfolie i bunden for at lette rengøringen bagefter.
  2. Læg grillkullene på et område, er svarer til det du behøver ved grilningen.
  3. Hæld tændvæske på. Anvend altid tændvæske fra et kendt firma og af høj kvalitet. Brug aldrig benzin eller anden letantændelig væske.
  4. Vent 5-10 minutter inden du tænder kullene. Hæld aldrig mere tændvæske på, når grillen er tændt. Sådan opstår de fleste grillulykker.
  5. Begynd aldrig grilningen før trækullenes ydre er dækket af grå aske. Det tager ofte ca. 20 minutter. En tommelfingerregel er at når du ikke kan holde hånden over grillkullene mere end 3-4 sekunder så er grillen klar.

Mens man venter på at kullene skal få den rette temperatur, kan man passende forberede tilbehøret til middagen.